The Tree House loves TreeStuff!

Good Deal At TreeStuff!!!

MasterBlaster

Administrator
Staff member
Joined
Mar 6, 2005
Messages
97,271
Location
Louisiana!
I wonder why they didn't post that over here???

77063428_10158332136990982_5017466746072727552_o.jpg

SHIT! I FORGOT!>>>MB
Every 25th order gets a full refund until midnight on Cyber Monday! We've given away more than $18,000 so far, including some HUGE winners and some... Not so big. Your whole order could be free, big or small!

Don't forget to use coupon code LUCKY13 to get 13% off everything on the site!

SHOP NOW: https://www.TreeStuff.com
 
Last edited by a moderator:

Brandon

Web Dude
Staff member
Joined
Sep 18, 2019
Messages
49
Location
Minneapolis, MN
I really don't know what part of the post you're referring to. Everything looks normal except for the part where you put a picture between "post that" and "over here". I think that's a formatting issue, not a board issue. It would never do that otherwise. I edited your post to fix it, unless you're talking about something totally different.

Edit: Ahhh ok I see what you might be getting at - I couldn't quite get the picture after that first line of text, so I just compromised and put it at the end of the post.
 

MasterBlaster

Administrator
Staff member
Joined
Mar 6, 2005
Messages
97,271
Location
Louisiana!
So is it a formating issue or a forum issue? And when I try to edit a word in a post by insert OR delete one word rds it backs up into that word which causes me to just go to the end of that sentence, which is a real bummer.

I purposely left in "OR delete one one wrds it backs up" so you could hopefully see what happens. I was trying edit it but it sucking the rest of the right words into the words on the left side.
Man,I hope I 'splained this correctly! It's hard to type on morphine...

Does anyone have this problem???

The funniest thing is when I wake up the next day, it may or may not be doing all of this!!!

@Brandon

We've discussed this before - you told me it was something to do with the "insert" button.

It took me ten minutes for me to type this! :whine:
 

Brandon

Web Dude
Staff member
Joined
Sep 18, 2019
Messages
49
Location
Minneapolis, MN
So is it a formating issue or a forum issue?
It's still a formatting issue. I edited the post again using a computer and this time I was able to put the image where you had it before, without breaking up that sentence. I also reduced it in size a little bit using the drag handles in the corners.

I truly don't know what to tell you about your typing woes. It's your computer, or keyboard. Is one of your Ctrl/Alt keys stuck?
 
The Tree House Loves TreeStuff!
Top